Zoneterapi til spædbørn/børn

Kolik gør ondt og en baby med kolik skriger.

Def. på kolik iflg www.min.medicin.dk: "Man taler om kolik, når et spædbarn - dagligt eller næsten dagligt og ofte på samme tidspunkt af døgnet - græder utrøsteligt gennem flere timer.# 

Som forældre vil du se dit barn trække benene op under sig, maven rumler og barnet har problemer med at komme af med afføring og/eller luft. Det er en belastende situation at have et spædbarn med kolik.

Jeg har mange års erfaring og gode resultater med at hjælpe disse børn. En behandling varer typisk 15-25 minutter – det er en meget blid behandlingsform, hvor jeg trykker under barnets fod og stimulerer barnets fordøjelses`s- og nervesystem.

Er een behandling nok? – Nej desværre ikke. Min erfaring siger at der skal 2-5 behandlinger til for at barnet kommer af med mavesmerterne, får en naturlig afføring og en rolig nattesøvn.

De 4-6 årige kan også have mave problemer. Her er det ofte forstoppelse der er problemet og zoneterapien afhjælper næsten altid.

 

Ørebørn

Mange børn har væske i mellemøret og  ender desværre ofte med at få dræn sat ind.

Nedsat hørelse, gentagne infektioner, koncentrationsbesvær, dårligt sprog – resultaterne af væske i mellemøret kan være mange. Hvis der bliver ”lukket op” for det eustatiskerør og væsken bliver ledt væk fra mellemøret kan det løse problemet før det bliver nødvendigt at sætte dræn ind. Zoneterapi vil ofte kunne være med til afværge et dræn i øret.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til: info@inge-stoevring.dk