Referencer:

Zoneterapi og stress

Du er et empatisk og tillidsfuldt menneske. Fra 1. samtale ved du hvilke skavanker/skader, jeg har. Du benytter dine uddannelser/faglige kompetencer og dine mange aars erfaringer i dine behandlinger. De gavner os. Du gör en STOR forskel. Du har den enestaaende evne at se det hele menneske og sammensätter en behandling, som nytter.

Naar jeg er stresset, kan du ogsaa hjälpe. Behandlingen foregaar i en rolig og afslappende atmosfäre. 

Din cd: Gaven til dig, er et godt supplement i en stresset hverdag. Kan anbefales til en, der ogsaa har brug for en opmuntring. Jeg kan varmt anbefale dig.   Man kan trygt henvende sig til dig.

U...

 

NADA😊


Jeg har ifm med stress,panikangst og bekymringstanker fået NADA behandlinger hos Inge.

Jeg kan varmt anbefale dette, kan nu se lyset forenden af tunnellen. Jeg har fået en ro i kroppen og tankerne, er blevet mere focuseret og nærværende og kan nu være i min egen krop.Jeg har fundet ud af vigtigheden i at gøre noget godt for sig selv😊TAK
G....

NADA gør en forskel

Efter en periode med behandling med NADA ville jeg se hvordan min krop havde det uden behandlinger og valgte at holde en pause.
Det var rigtig godt for så kunne jeg se og mærke, hvilken forskel NADA havde gjort for mig.
Mine hedeture kom så småt tilbage. Jeg vågnede med hævede øjne. Min søvn blev mere urolig. Jeg fik mere tankemylder. Jeg manglede kort sagt det “puf”, eller følelsen af nulstilling af kroppen, som NADA`en virkelig giver.

Jeg er begejstret og taknemmelig for denne milde og uforpligtende (man behøver ikke snakke😊,- man ligger afslappet i 45 min) form for behandling som NADA er.

D....

 

NADA

Før jeg fik NADA-behandling var jeg meget ukoncentreret med mange forskellige tanker, der myldrede rundt i hovedet på mig uden at jeg var i stand til at fastholde dem og tænke dem til ende. Jeg manglede at få et overblik.

Desuden havde jeg smerter i mine ben pga skader i nervespidserne efter kemobehandling. Og de smerter flyttede sig rundt hele tiden, så min opmærksomhed var meget indadvendt.

Når jeg har fået nålene i ørene og er kommet ned at ligge, går der ca. 10 min. (tror jeg) hvor tankerne stadig springer rundt. Men så jeg opdager pludselig at jeg er begyndt at få samling på det der flyver rundt i hovedet på mig og jeg bliver i stand til at putte tankerne i de ”rigtig skuffer” og min forvirring aftager. Jeg er i stand til at få ro i kroppen og bliver meget afslappet, incl i mine ben.

Når de 45 min er gået (jeg behøver ikke kigge på et ur) er jeg fuldstændig klar og vågen og i stand til at koncentrere mig om nuet igen og jeg har ikke ondt i benene mere.

D....

Piskesmeld:

Triggerpunktsbehandling hos Inge har givet mig en stor forskel i hverdagen. 

Efter et trafikuheld fik jeg konstateret et piskesmæld med symptomer som smerter i øjne og ører, med hyletoner, smerter i hovedbunden/kraniet, koncentrations- og hukommelsesbesvær, samt ubehagelig nakkestivhed og store hævelser i nakken.

Det er disse udfordringer behandlingen afhjælper. 

Ind imellem sidder mit hoved fysisk skævt for kroppen, så arbejder Inge det simpelthen på plads igen.

Udover selve behandlingen hos Inge, har jeg også været utroligt godt hjulpet af de øvelser Inge har udvikle t til mig, som jeg både kan bruge forebyggende, men også til aflastning i akutte situationer.

Jeg kan kun anbefale andre med piskesmæld at afprøve Triggerpunktsbehandling og opsøge Inge.

R....

Uregelmæssig blødning

Pga uregelmæssige  næsten daglige blødninger, har jeg over tid – og uden held -  afprøvet flere forskellige slags medicin. Ligeledes igennem ca.1 år - også uden succes-  prøvet en hormon spiral og konsultationer hos gynækolog.

Det der har hjulpet, er zoneterapi hos Inge Støvring ca. hver 4-5 uge. Jeg begyndte i juni, og siden har mine blødninger været normale. Kommer til tiden og varer en uges tid af gangen. DET ER EN LETTELSE. Jeg nyder at komme til Zoneterapi, Inge Støvring er så let at snakke med og  jeg får slappet godt af 

Og jeg får på alle måder noget rigtig godt ud af det.

Da jeg spurgte Inge første gang om hun troede hun kunne hjælpe, svarede hun at det kunne hun se efter 3 gange.

Det synes jeg var rart at vide, ingen fikumdik, og allerede første gang vurderede Inge at jeg reagerede positivt på zoneterapien.

A...

Gentagne infektioner:

Jeg har en søn på 2 år, han begyndte i vuggestue i august 2015. Hele vinteren var han meget hårdt ramt af sygdom, han fik simpelhent alt og hans forkølelser varede mindst 14 dage med meget gult næseslim. Han var hjemme næsten hver anden uge pga. hans næseslim der satte sig i ørene samt han fik feber.

Han fik lagt dræn 3 gange, da de ikke ville blive i øret og penicillin mindst 8 gange samt havde jeg kontakt til lægen/lægevagten næsten hver uge, gerne flere gange om ugen. Og oven i det havde han også astmatisk bronkitis. Lægerne sagde at det skal man igennem med små børn, men nu er det nr. 2 og det var slet ikke så slemt med min datter.

Så fik jeg Inges nr. fra en veninde som havde gode erfaring med Inge og zoneterapi. Så vi begyndte ved Inge i august 2016 og allerede efter de første behandlinger kunne vi mærke forbedringer. Nu 3 mdr. senere har han kun haft en syge dag og har kun været forkølet et par gange, dette er stopper efter en uge og næsten kun lys næseslim. Vi går ikke til ørelæge mere og hans astmatisk bronkitis kan man ikke høre mere. Det er simpelhent fantastisk dejligt, at han ikke er så syg mere.

Har kun rosende ord til Inges zoneterapi og hendes rolige sind. Og jeg kan varmt anbefale hende.

M...   

Kolikagtige symptomer:

Min datter på 7 uger, havde kolik agtig symptomer og havde haft det siden hun var 3 uger gammel hun var meget urolig og grædende fra 15 til 21 hver aften. Min datter fik en tid ved Inge og har været i igennem 3 behandlinger med zoneterapi - min datter er ikke længere grædende, hun er meget nemmere og trøste og er kun ganske lidt urolig!

Inge er utrolig hjælpsom og omsorgsfuld og er ikke bleg for, at give gode råd med på vejen som også har været med til at hjælpe min lille pige. Så en varm anbefaling herfra en meget glad og lettet mor.

T...

Skinnebensbetændelse:

Som aktivt udøvende håndboldspiller med 3 ugentlige træninger og dertil kampe har jeg været voldsomt plaget af tilbagevendende skinnebensbetændelse.
Efter relativt få zoneterapi behandlinger er jeg nu helt symptomfri - selv efter hård træning med løb. Takket være Inge fra Kolding Zoneterapi kan jeg nu give den max gas på banen uden at tænke på smerter.

M......


Blærebetændelse


Jeg har gennem mange år været plaget af 3-5 årlige blærebetændelser med der af følgende penicillinbehandlinger som resulterende i svampeangreb.
Fik anbefalet zoneterapi og har siden forløbet i efteråret 2015 ikke haft blærebetændelse - herligt! Tak til Inge fra Kolding Zoneterapi.

M.. ....

Ørebarn:

Vores datter på 15 mdr. skulle opereres i ørerne efter at væske og tryk ikke ville fortage sig efter en mellemørebetændelse.

Vi var henvist til øre-, næse-, halslæge, men da ventetiden er temmelig lang besluttede vi at bruge ventetiden til alternativ behandling og kontaktede Inge.

Vi havde fået Inge anbefalet via en bekendt der selv havde haft succes med at få sit barn behandlet hos hende.

Vores datter havde i ørelægens ventetid 4 behandlinger i form af zoneterapi, og da vi efterfølgende mødte op hos øre-, næse-, halslægen var beskeden ganske klar: Der var hverken væske eller øget tryk i ørerne, hørelsen var intakt og der var ingen grund til operation alligevel.

Glæden og lettelsen var stor!!! Tak Inge.

J....

Blærebetændelse/lændesmerter:

Jeg mødte Inge for godt et år siden i forbindelse med Pilates i Fitness1.

Jeg havde på det tidspunkt problemer med tilbagevendende blærebetændelser. Samtidig havde jeg ondt i højre skulder og ubehagelig trykken i halsen.

Inge tilbød mig behandling i hendes klinik med zoneterapi for at øge mit immunforsvar. I forbindelse med behandlingerne kom hun med mange gode råd og vejledning, blandt andet omkring venstre skulder og halsen.

Jeg påbegyndte Pilates på grund af svær slidgigt i lænden. Jeg har i en længere periode gået til kiropraktor, derefter forsøgt med en fysioterapeut, men har nu fundet ud af, at det, der hjælper mig bedst, er Pilates. Jeg har også været til personlig træning hos Inge på klinikken et par gange, hvor hun har forklaret mig det grundlæggende i Pilates.

Jeg har det i dag rigtig godt, og vil gerne give Inge mine bedste anbefalinger.

J....

Piskesmeld:

Nakkespænding:

Jeg har siden 1999 benyttet Inge som min faste massør, da jeg døjer med spændinger i kæbe, nakke, skuldre samt ryg.

Udover, at Inge er den bedste massør, jeg kender, er hun uovertruffen, når det gælder udstræknings-, vejrtræknings- og afstressningsøvelser.

Ud fra mine symptomer er Inge i løbet af ganske kort tid i stand til at spore sig ind på, hvor fra på kroppen mine symptomer stammer fra, og efter ½-1 times behandling er jeg afslappet og tilpas.

En god massør er for mig en person, som ikke er bange for at tage fat - selvom det gør ondt. En person, som forstår at læse min krop og efterfølgende påbegynde en behandling, som hjælper.

Jeg har aldrig afsluttet en behandling hos Inge uden, at jeg har fået noget godt med hjem. Udover at være en god massør er Inge et varmt og dejligt menneske, hvorfor hun skal have mine allerbedste anbefalinger.

J..

Migræne/eksem:

Jeg kom til Inge pga. migræne og eksem på hænderne, begge dele har jeg lidt af i gennem mange år. Jeg havde aldrig prøvet zoneterapi før, så jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente. Jeg har fået 5 behandlinger over en periode og til de sidste 2 behandlinger fik jeg også Triggerpunktsmassage.

Jeg har ikke haft migræneanfald siden jeg startede og mit håndeksem er markant bedre. Jeg følere at min krop er mere i balance og jeg har fået fornyet energi. Samtidig er det behageligt og afslappet at komme hos Inge. Så jeg kan varmt anbefale Kolding Zoneterapi. 

Med Venlig Hilsen T... 

Hedeture:

Jeg har med hjælp fra Inge fået styr på mine hedeture og søvnløshed i forbindelse med min overgangsalder.
Jeg får behandling ca hver 4 uge. Jeg kan anbefale det til alle med samme problemer.
 

L...

Skulder/slidgigt:

Jeg lider af slidegigt i venstre skulder og har fået tilbudt en operation. Det har jeg takket nej til, da der kun er 50% chance for at det bliver bedre.

Jeg går derfor regelmæssigt hos Inge og får tryktpunktsbehandling. Jeg får derved en meget bedre bevægelighed i og omkring skulderen og meget mindre smerter i dagligdagen. Denne behandling giver mig også et psykisk overskud til at kunne dyrke gymnastik med pilates - som derved giver min skulder og hele min krop masser af overskud og bevægelighed. Dette velvære ved at kende egen krop og få gjort noget ved smerter ved at lytte til kroppen, giver mig stor glæde og overskud i hverdagen. Specielt når det drejer sig om alternative behandlinger frem for medicin og sygehus...

Ud over skulderen er jeg kommet i den alder, hvor overgangsalderen træder ind og jeg har en del hedestigninger herved. Dette får jeg også behandlet hos Inge via zoneterapi og jeg drikker rødkløverekstrakt - DET HJÆLPER:)

Tusind tak Inge - vi ses:) M.......

Hedeturer:

Jeg fik hjælp til min overgangsalder ved hjælp af zoneterapien. Mine hedeturer er næsten væk og jeg tager ikke længere noget tilskud i form af håndkøbsmedicin fra Matas. Jeg får behandling ca. hver 3 uge og det er nødvendigt lige nu ellers får jeg tilbagefald af hedeturer.

L...

Bækkenløsning/pilates:

Efter tre fødsler har mit bækken voldt store problemer. Især om natten har jeg vågnet flere gange pga. smerter og har næsten ikke kunnet vende mig i sengen. Morgenerne har været meget problematiske, og bare det at løfte og skifte min mindste søn ved puslebordet har været en overvindelse.

Forskellige behandlingsformer har ikke gjort det bedre, kun min pengepung lettere.

Så startede jeg på Inges intensive pilates hold, hvor det kun handlede om mig og mit bækken. Og så skete der en forandring! Gennem vedvarende øvelser med kyndig vejledning kan jeg nu sove en hel nat. Jeg er blevet meget bevidst om mit bækken, hvordan jeg aflaster bedst muligt og ikke mindst hvordan jeg styrker det. Simpelthen en fantastisk træningsform, som jeg kun vil give min allerbedste anbefaling.

PS: Har stadig de fine løsark med dine tændstikmænd - simpelthen så vidunderlig tegnet :-) Tusind tak for hjælpen !

K.....

Seneknude/laser:

For ca. 1 år siden fik jeg en knude i håndfladen, jeg tænkte ikke så meget over hvad det kunne være. Efterhånden blev den større og den begyndte at genere fx når jeg holdt om bilrat og dørhåndtag.

Hos lægen fik jeg en henvisning til ortopædkirurgisk afdeling og der fik jeg konstateret at det var Dupuytrens kontraktur (kuskefinger). Med tiden ville min langfinger ikke kunne strækkes ud og behandlingen som er operation skal måske gentages flere gange.

Jeg har i flere år regelmæssigt fået zoneterapi behandlinger hos Inge og ved en af disse behandlinger kom vi til at snakke om problemerne med min hånd. Da Inge også er uddannet indenfor Laserterapi foreslog hun, at hun at behandle knuden, der er en fortykkelse i håndfladens bindevævsplade, med laserpen. Det ville jeg gerne være med til – alternativet var jo operation. Efter flere behandlinger begyndte der at ske noget, knuden blev mindre og føltes ikke længere så hård. Behandlingen vedligeholdes ca. 1 gang om måneden når jeg alligevel er til zoneterapi. Jeg er meget glad for, at Inge tænkte kreativt og at vi forsøgte, for selvom knuden ikke er væk, så er den mindre, den er ikke øm mere og bedst af alt, så skal jeg ikke opereres.

T...

 

Fobi/EFT:

Jeg har haft stort held med at bruge Inges behandlingsformer mod piskesmeld, skulderskade, spændinger generelt og vokseværk på min 3. årige søn. Uanset hvor stærke smerterne har været har Inge formået at komme det til livs.

 

Derfor sagde jeg selvfølgelig ja til at deltage som forsøgsperson i hendes eksamenprojekt. Det var en meget følelsesladet oplevelse. Men jeg gik derfra med en en følelse af frihed og lettelse. Førhen kunne jeg ikke engang kigge på et billede af en slange. Det kan jeg nu. Inge har lagt et punkt på mit knæ, som fylder mig med en helt fantastisk ro. En ro som jeg aldrig havde tænkt muligt i forbindelse med mine tanker i forbindelse med slanger.
Dette er endnu et bevis for hvor kompetent Inge er indenfor hendes fag. Tidligere har jeg prøvet andre behandlingsformer uden held. Vil hermed ønske dig alt held og lykke Inge.

L....

Skulderskade:

Jeg har haft problemer med min arm/skulder gennem længere tid. Jeg kunne ikke løfte den helt op over hovedet uden, at det gjorde ondt. Efter nogle intensive behandlinger hos Inge er der ingen gener længere.

Senere: Jeg fik pludselig problemer med mit ene knæ, det føltes, som om senerne ikke ville rette sig ud efter at have været bøjet. Inge ville afprøve en ny behandlingsmetode på denne problematik. Efter en enkelt behandling var det væk, og der har ikke været problemer siden:) Jeg gennemførte et 120 km cykelløb uden gener.

K.....